Dermaroller Diskli Delme Sistem Ekipmanı

77,00 TL
Marka
Stok Kodu
BFGHBIJ8
Fiyat
64,17 TL + KDV
*9,31 TL den başlayan taksitlerle!!
No

Dermaroller Diskli Delme Sistem Ekipmanı

       Gün geçtikçe, cilt bakımı teknolojisi geliştikçe, insanlar genç ve sağlıklı bir cilde sahip olma konusundaki arzularını arttırıyor. Dermaroller, bu hedefe ulaşmada önemli bir rol oynayan yenilikçi bir cilt bakım aracıdır. Bu makalede, dermaroller'ın nedir, nasıl kullanılır ve cilt bakımında nasıl bir etki yaratır gibi sorulara odaklanacağız.

  1. Dermaroller Nedir?
    Dermaroller, mikro iğnelerle kaplı küçük bir silindirden oluşan bir cilt bakım aracıdır. Bu iğneler, cildin üst tabakasına küçük delikler açarak cilt yenilenmesini teşvik eder.

  2. Nasıl Kullanılır?
    Dermaroller'ı kullanmak oldukça basittir. Temiz cilde hafifçe bastırarak yuvarlayın. Mikro iğneler, cildin üst tabakasına nüfuz ederken, cildin kendi iyileşme mekanizmasını harekete geçirir.

  3. Cilt Bakımında Dermaroller'ın Rolü
    Dermaroller, cilt bakım rutininize katıldığında, kollajen üretimini artırarak cildin elastikiyetini artırır. Ayrıca, lekelerin azalmasına, ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olabilir.
    Genç ve Sağlıklı Bir Cilt İçin Dermaroller

    Dermaroller, cilt bakımında öne çıkan bir araç olmaya devam ediyor. Doğru kullanıldığında, cildinizi canlandırmak, gençleştirmek ve sağlıklı bir görünüm kazandırmak için etkili bir yöntem olabilir.

           Kliniğiniz için, güzellik merkeziniz, kuaför salonunuz için tüm demirbaş ürünlere, demirbaş ekipmanlara ve demirbaş malzemelere en kaliteli haliyle ve en uygun fiyat politikasıyla peoskozmetik.com adresinden ulaşabilirsiniz.


          Anahtar teslimi özel projeli işletme tasarımlarımız için 0272 214 46 25 - 0850 441 15 77 numaralı telefonlarımızdan müşteri danışmanlarımız ile iletişime geçerek teklif almayı unutmayınız.

     
          Not: Demirbaş ürünlerimizde nakliye ücreti  ve kurulum alıcıya ait olup, ambar taşımacılığı ile en ekonomik olacak şekilde 3 iş günü ila 15 iş günü içerisinde sizlere kapı teslimi ulaşmasını sağlıyoruz. Toplu alışverişlerde ücretsiz teslim ve montaj hizmetimiz mevcuttur.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Dermaroller Diskli Delme Sistem Ekipmanı Gün geçtikçe, cilt bakımı teknolojisi geliştikçe, insanlar genç ve sağlıklı bir cilde sahip olma konusundaki arzularını arttırıyor. Dermaroller, bu hedefe ulaşmada önemli bir rol oynayan yenilikçi bir cilt bakım aracıdır. Bu makalede, dermaroller'ın nedir, nasıl kullanılır ve cilt bakımında nasıl bir etki yaratır gibi sorulara odaklanacağız. BFGHBIJ8
Dermaroller Diskli Delme Sistem Ekipmanı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.